• SUBSCRIBE
  • FACEBOOK
  • TWITTER

Nowoczesne technologie w diagnostyce medycznej: Przegląd innowacji.

Dieta kapuściana polega na tym, że do jadłospisu codziennego dodaje się gigantyczną ilość warzyw. Warzywa to niesłychanie bogate źródło witamin, mikroelementów, a nawet błonnika. To właśnie dzięki ich spożyciu, jelita się dezynfekują, nadmiar kilogramów maleje i człowiek czuje się zdrowszy. Jest to dieta krótkotrwała ze względu na braki białka oraz wapnia, których człowiek także potrzebuje, a nie ma ich w warzywach – sprawdź błonnik z ananasem + cla. Nadrzędnym daniem tej diety jest zupa zrobiona z warzyw, zwłaszcza kapusty włoskiej. Wolno ją jeść bez ograniczeń. Do tego wypada popijać dużo mineralnej wody niegazowanej, nawet 2-3 litry dziennie. To, czego nie można, to jadać słodyczy ani cukru. Tak samo alkohol jest zabroniony. Artykuły zbożowe oraz mleczne wolno jeść dopiero w następnym etapie kuracji. Jest to najczęściej 5 dzień stosowania diety. Zaletą jej stosowania jest dostępność dla wszystkich ludzi, bardzo chwalona przez osoby zapracowane, nie mające czasu na jedzenie. Na dodatek bogata jest w błonnik, który ma gigantyczne znaczenie dla odchudzania oraz zdrowia.

1. Przeczytaj to

2. Przeczytaj to

3. Zobacz więcej

4. Dowiedz się więcej

Zdrowa dieta a zdrowie układu pokarmowego.

Categories: Medycyna

Comments are closed.